Logo

Mini Club sandwich med kyllingepålæg, avokado og grillet squash

Ingredienser

Til 4 mini Clubs
2 pk. sandwich kyllingeskriver med klassisk smag
8 skiver bacon
1 lang baguette

Karrycreme
6 spsk. creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. karry
2 tsk. æbleeddike
1-2 tsk. ketchup
2 tsk. rørsukker eller honning
Salt og peber

Sprødt knas og frisk grønt
1 bakke frisk baby spinat 
1-2 små rødløg
1 agurk
Ærtespirer
1-2 avokado

Grillede squash
1 squash
God olivenolie
Æbleeddike
Salt og peber

TILBEREDNING

Rør alle ingredienser til karrycremen sammen, og smag til med karry, rørsukker, salt og peber.

Skyl squash, agurk, ærtespire og babyspinat. Avokadoer halveres, ordnes og skæres på langs i tynde skiver. Skær agurk på langs i tynde strimler, brug et mandolinjern eller en kartoffelskræller. Rødløg skæres i tynde skiver.

Bacon steges sprøde enten på en pande eller i ovnen, og lægges til afdrypning.

Skær squash i tynde skiver på langs, smør dem med lidt olie og æbleeddike, og steg dem, til de er gyldne. Krydr dem med salt og peber og lad dem afkøle.

Skær skiver af baguetten og smør dem med olie. Rist dem på en brødrister eller i ovnen, de skal ikke være alt for hårde.

Byg mini Clubs'ne op: smør brødet med karrycreme og læg 2 lag af de forskellige ingredienser adskilt med et stykke brød. Top mini Clubs af med et stykke smurt brød. Pynt med en agurkespiral og et spyd ned igennem, til at holde sammen på det hele.

 

 

Mini Club sandwich med kyllingepålæg, avokado og grillet squash