Logo

Baguettes med kyllingepålæg, hytteost med urter og sprødt grønt

Ingredienser

Til 4 baguette skal du bruge:
2 pk. sandwich kyllingeskriver med klassisk smag
2 lyse baguettes
8 skiver røget bacon

Hytteostcreme
5 spsk. hytteost
3 spsk. cremefraiche 18%
1 lille frisk persille
1 lille frisk dild
1 lille frisk purløg
Citronsaft og lidt revet skal (økologisk)
Salt og peber

Sprødt grønt
1 pose frisk salatblanding
4 mellemstore tomater
1 stor rød peberfrugt
Ærtespire eller radisespirer
1-2 avokado

TILBEREDNING

Lav hytteostcremen; skyl krydderurterne og snit dem fint. Rør herefter resten af ingredienserne sammen og smag til med citronsaft, citronskal samt salt og peber.

Bacon steges sprøde enten på en pande eller i ovnen, og lægges til afdrypning.

Skyl salat, tomat, peberfrugt og ærtespire/ radisespirer. Skær tomater og peberfrugt i skiver. Avokadoerne halveres, ordnes og skæres på langs i tynde skiver.

Byg baguetten op: smør et godt lag hytteostcreme på brødet, og kom resten af fyldet i.

Tip: Prøv også at skære squash i lange strimler og steg dem på en pande og kom dem i sandwichen. Du kan også sagtens tilføre andre friske grøntsager, som agurk, rødløg m.m. til denne baguette.

 

 

 

Baguettes med kyllingepålæg, hytteost med urter og sprødt grønt