Opskriften er udviklet af: madmedkarinasofia
Ingredienser
Kylling:
1 pk. kyllingemedister
Græskarmos:
1 Hokkaidogræskar
Olie
Salt og peber
Hvidløgspulver
Abrikossalat:
Spinat
4 abrikoser
1 æble
Granatæblekerner
TILBEREDNING
Skræl og skær græskarret i mundrette bider. Kom det på en bageplade beklædt med bagepapir og fordel olie med krydderier blandet i, over græskarstykkerne. Bag i ovnen i 30 minutter ved 180 grader. Blend græskarstykkerne til en mos og smag til.
Steg kyllingemedisteren, så den får en god stegeskorpe. Læg den derefter i ovnen og lad den stege færdigt imens abrikossalaten forberedes.
Skær spinaten i mindre stykker. Snit abrikosen i mundrette bider, skær æblet i tern og frigør kernerne fra granatæblet. Bland det hele sammen til en skøn salat.
Server kyllingemedister med græskarmosen og abrikossalaten. Velbekomme!