Logo

Spaghetti bolognese med hakket kylling og friskrevet parmesan

4 portioner

Ingredienser

400 g spaghetti
300 g hakket kylling
Olie til stegning
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 revne gulerødder
2 spsk. koncentreret tomatpure
1 dåse hakket tomat med krydderurter
1 1/2 dl hønsebouillon
Salt og peber

Hakket persille eller andre urter
Friskrevet parmesan

TILBEREDNING

Kog spaghettien som anvist på emballage, i letsaltet vand.

Brun kyllingekødet i lidt olie. Kom hakket løg, knust hvidløg, fintsnittet bladselleri samt revet gulerod og svits endnu 2-3 min.. Kom tomatpure ved, bland godt og tilsæt hakket tomat samt bouillon. Lad det småkoge 5 min. og smag til med salt og peber.

Kom kødsaucen hen over den friskkogte spaghetti, drys med lidt hakkede urter og friskrevet parmesan. Server straks.

 

Spaghetti bolognese med hakket kylling og friskrevet parmesan