Ingredienser
400 g spaghetti
300 g hakket kylling
Olie til stegning
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 stilke fintsnittet bladselleri
2 revne gulerødder
2 spsk. koncentreret tomatpure
1 dåse hakket tomat med krydderurter
1 1/2 dl hønsebouillon
Salt og peber
Hakket persille eller andre urter
Friskrevet parmesan
TILBEREDNING
Kog spaghettien som anvist på emballage, i letsaltet vand.
Brun kyllingekødet i lidt olie. Kom hakket løg, knust hvidløg, fintsnittet bladselleri samt revet gulerod og svits endnu 2-3 min.. Kom tomatpure ved, bland godt og tilsæt hakket tomat samt bouillon. Lad det småkoge 5 min. og smag til med salt og peber.
Kom kødsaucen hen over den friskkogte spaghetti, drys med lidt hakkede urter og friskrevet parmesan. Server straks.