Logo

Kyllingelår med couscoussalat og dijondressing

4 portioner

Opskriften er udviklet af: vi_skal_spise

Ingredienser

Kylling:
1-2 pakker kyllingelår med BBQ

Couscoussalat:
250 gram perlecouscous
150 gram salattern
10-12 grønne asparges i små stykker
2 håndfulde rucolasalat
100 gram soltørrede tomater
10 radiser i tynde skiver
Evt. Spiselige blomster til pynt

Dressing:
2 1/2 dl creme fraiche
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og peber

TILBEREDNING

Kog perlecouscous efter anvisning på pakken. Tilføj evt. en bouillonterning i vandet for ekstra smag.

Skyl herefter efter med koldt vand for at køle af.

Bland perlecouscous og de øvrige ingredienser sammen. Hvis du synes kan du pynte med fx spiselige blomster.

Bland creme fraiche, dijonsennep og honning sammen til dressingen og smag til med salt og peber.

Steg kyllingelårene på grillen i 30-35 minutter.

 

 

 

 

Kyllingelår med couscoussalat og dijondressing