Opskriften er udviklet af: vi_skal_spise
Ingredienser
Kylling:
1-2 pakker kyllingelår med BBQ
Couscoussalat:
250 gram perlecouscous
150 gram salattern
10-12 grønne asparges i små stykker
2 håndfulde rucolasalat
100 gram soltørrede tomater
10 radiser i tynde skiver
Evt. Spiselige blomster til pynt
Dressing:
2 1/2 dl creme fraiche
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. honning
Salt og peber
TILBEREDNING
Kog perlecouscous efter anvisning på pakken. Tilføj evt. en bouillonterning i vandet for ekstra smag.
Skyl herefter efter med koldt vand for at køle af.
Bland perlecouscous og de øvrige ingredienser sammen. Hvis du synes kan du pynte med fx spiselige blomster.
Bland creme fraiche, dijonsennep og honning sammen til dressingen og smag til med salt og peber.
Steg kyllingelårene på grillen i 30-35 minutter.