Ingredienser
Kylling
1 pakke brystfilet
2 spsk. taco krydderi
1 spsk. olie
Taco bowl
1 stor majskolbe
4 friske chili
4 mini snackpeber (kan erstattes af peberfrugt skåret i kvarte)
2 modne avocado
200 g cherrytomater
1 krølsalat
2 store gulerødder
2 hele lime
1 bdt. frisk koriander
100 g rød cheddar i små tern
1 tsk. tørrede chiliflager
100 g nachos
Tilbehør
6-8 små tortillas
2 dl tomatsalsa
1 dl creme fraiche
TILBEREDNING
Kylling
Læg brystfileterne i en frysepose, og tilsæt taco krydderi og olie. Luk posen til og vend det hele godt rundt, indtil krydderi og olie er godt fordelt på kyllingen. Læg kyllingestykkerne på grillen og steg 5-6 minutter på hver side – tilberedningstiden afhænger meget af hvor varm grillen er, så tjek at kødet er gennemstegt.
Taco bowl
Læg majskolben på grillen og grill den ca. 25 minutter. Grill hele chili og snackpeber 3-4 minutter på hver side. Tilberedningstiden afhænger af, hvor varm grillen er.
Skær avocado i skiver og cherrytomater i halve. Pluk krølsalaten i mindre stykker. Skær gulerødderne i strimler eller lange spiraler.
Skær lime i både og hak koriander groft. Anret cheddar, avocado, salat, tomat, lime og koriander på et fad.
Skær majsen i flager og fordel dem på salaten. Skær kyllingebryst i skiver og læg dem midt på fadet. Drys med cheddar tern, chiliflager og nachos.
Servering
Server mexicansk taco bowl med tortillas, tomatsalsa og creme fraiche
Tip:
Salaten kan varieres med andre grøntsager og smager dejligt med sukkerærter, frisk spinat, peberfrugt eller grønne, lyndampede bønner.
I stedet for avocado skiver, kan salaten serveres med en super nem og grov guacamole af 2 avocadoer som moses med en gaffel sammen med 1-2 fed fintrevet hvidløg, 1 spsk. citronsaft og 1/2 tsk. salt.
.