Logo

Madpandekager med sprød Nem filet, grøntsager og chilisauce

Opskriften er udviklet af: livingby_annika



Ingredienser

1 pk. Nem Filet eller brystfilet
Æg
Panko rasp
Lidt mel
Olivenolie
Små madpandekager
Diverse grøntsager - vælg det du har lyst til
1 bakke humus

Til topping:
Stærk chilisauce
Sur/sød chilisauce
Forårsløg

TILBEREDNING

Skær Nem fileterne ud i ca. en cm tykke strimler. Pisk æg sammen i en skål.  Kom Panko rasp, mel samt krydderier efter smag i en anden skål. Vend først kyllingestrimlerne i æg og

derefter i rasp og steg kyllingen mør på en varm stegepande i olivenolie.

På en anden pande varmer du lidt olie op og vender de små madpandekager, så de lige bliver gyldne og sprøde, tag dem af varmen og afkøl.

Smør hver pandekage med et lag humus og buk den på midten, så de har form som en tacoskal.

Fyld pandekagerne halvt med grøntsager og læg kylling ovenpå og top med chilisauce samt lidt fintsnittet forårsløg.

 

 

Madpandekager med sprød Nem filet, grøntsager og chilisauce