Logo

Luksussalat med Nem filet, grillede asparges, croutoner, æbler og parmesanflager

2 portioner

Ingredienser

Salaten
1 pk. Nem filet
Frisk asparges
1 æble
1 avokado
Purløg
Parmesanflager
Sort sesam

Hvidløgs croutoner
1 surdejsbaguette
Hvidløg
Flagesalt
Olie

Dressing
1 dl 18% cremefraiche
4 små ansjosfileter
2 spsk. citron
40 gram revet parmesan
1 tsk. Dijon sennep
1 lille fed hvidløg
Salt og peber

TILBEREDNING

Steg Nem filet på panden ca. 3 min. på hver side. Grill asparges og skær æblet i tynde både. Skær purløg og avokado i tynde skiver.

Lav dressingen: cremefraiche og ansjoser blendes, resten af ingredienserne vendes forsigtigt i dressingen. Smag til med salt og peber.

Lave hvidløgscroutonerne: skær surdejsbaguetten i tynde skiver og pensl skiverne med en blanding af olie, knust hvidløg og en god flagesalt. Bag croutonerne i ovnen ved 200 grader indtil de er sprøde.

Anret salaten og drys parmesanflager, croutoner og sesam over og anbring Nem filet på toppen af salaten. Server med den lækre dressing.


 

 

 

Luksussalat med Nem filet, grillede asparges, croutoner, æbler og parmesanflager