Logo

Crispy chicken med bagte søde kartofler og dressing

2 portioner

Opskriften er udviklet af: mummum.dk



Ingredienser

Sødkartoffelfritter
600 g søde kartofler
3 spsk. olie
Salt og peber

Crispy chicken
2 dl olie
30 g pankorasp
1 æg
Salt og peber
280 g kyllingebryst

Dressing

1 fed hvidløg
0,5 bundt frisk persille
150 g creme fraiche
Salt og peber

Andet
0,5 stk. granatæble

 

 

TILBEREDNING

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skræl søde kartofler og skær dem i stave. Vend dem i olie og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i den forvarmede ovn i 30 minutter.

Rens kyllingebryst. Pisk æg og kom det i en skål. Kom rasp i en skål og bland det med salt og peber.

Vend kyllingebryst i æg og derefter rasp. Opvarm en pande med olie. Steg kyllingebrysterne i 4-5 minutter på hver side.

Lav i mellemtiden dressingen: Hak hvidløg og persille fint. Bland det med creme fraiche, og smag dressingen til med salt og peber.

Server sødkartoffelfritterne med kylling og dressing. Top med granatæblekerner.

 

 

Crispy chicken med bagte søde kartofler og dressing