Logo

Crispy chicken burger med paneret Nem filet, sprøde grøntsager og ranch-dressing

2 portioner

Opskriften er udviklet af: amaliefernande


Ingredienser

2 burgerboller
3-4 skiver cheddarost
Mayonnaise til at smøre på bollen
Salat
Tomat
Rødløg

Crispy chicken:
1 pk. Nem filet eller brystfilet
40 g cornflakes
30 g hvedemel
1 æg
1 spsk paprika
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Salt og peber

Ranch-dressing:
100 g cremefraiche 18%
40 g mayonnaise
1/2 tsk løgpulver
1/2 tsk hvidløgspulver
1 spsk. frisk persille
1 spsk. frisk purløg
Salt og peber

Evt. pommes frites

TILBEREDNING

Bank brystfileten flade med en kødhammer så de ca. er 7 mm tykke.

Knus cornflakes og hæld dem i en skål for sig. Bland hvedemel med krydderierne i en anden skål og pisk ægget i en tredje skål. Vend kyllingefilet i mel, æg og til sidst cornflakes.

Steg fileterne sprøde - det passer med at kyllingen er færdig, når den har fået en god brun farve.

Bland alle ingredienserne til dressingen og skær grøntsagerne til burgeren ud.

Saml burgeren og nyde en lækker hjemmelavet crispy chicken burger – måske med pommes frites on the side.

 

 

 

 

Crispy chicken burger med paneret Nem filet, sprøde grøntsager og ranch-dressing