Brug skroget fra en hel kylling til at lave en lækker klar suppe med pasta og grøntsager.
Opskriften er udviklet af: mummum.dk
Ingredienser
1 stk. kyllingeskrog
1 stk. hønse bouillonterning
1 stk. løg
1/2 bundt bladselleri
200 g gulerod
8 dl vand
100 g mascarpone
Salt og peber
100 g suppehorn pasta
1/4 bundt frisk timian
TILBEREDNING
Opvarm en gryde med fedtstof. Brun kyllingeskroget af.
Hak løg fint. Skær gulerødder og bladselleri i skiver. Tilsæt grøntsagerne i gryden. Tilsæt vand og smuldret bouillonterning. Tilsæt salt og peber. Læg låg skråt på og lad det simre i 25 minutter.
Tag skroget op og skrab evt. det resterende kyllingekød af og læg det tilbage i suppen.
Kog suppehorn efter pakkens anvisning. Du kan også komme dem i suppen og koge dem der, men så vil de svulme en del op, så vi kogte dem ved siden af og blandede i suppen, når den var serveret.
Tilsæt mascarpone i suppen og smag til med salt og peber. Anret suppen og top med frisk timian.