Logo

Kyllingehotter med kyllingerester, spidskål, gulerod og rødløg

2 portioner

Brug dine kyllingerester evt. plukket fra en hel kylling, eller rester du har til overs fra dagen før til, en lækker hotdog med lækre grøntsager.

Et billede, der indeholder Fastfood, mad, indendørs, blomst

Automatisk genereret beskrivelse
Opskriften er udviklet af: Tutti_mad



Ingredienser

4 hotdogbrød
Rester af plukket kyllingekød
Syltede rødløg
1 lille rødløg i tern
1 revet gulerod
150 g fint snittet spidskål, gerne rød
2–3 spsk. real mayo/Hellmanns mayo
Barbecue sauce

 

TILBEREDNING

Bland rødløg, revet gulerod og spidskål sammen i en skål og vend mayo i.

Lun hotdogbrød efter anvisning på pakken.

Start med at komme kålsalat i brødene, så plukket kyllingekød og top med barbecue sauce og syltede rødløg.

 

Kyllingehotter med kyllingerester, spidskål, gulerod og rødløg