Her kan du se klimaaftrykket på tværs af diverse kødtyper og fødevarer. Bemærk, at alle nedenstående tal er fra den store klimadatabase og dermed sammenlignelige - de kan derimod ikke sammenlignes med tal fra Carbon Trust på De Danske Familiegårde, eftersom beregningerne er forskellige.
Kylling*
Kyllingelår: 1,32 kg CO2e pr. kg
Hel kylling: 2,22 kg CO2e pr. kg
Kyllingebryst: 3,44 kg CO2e pr. kg
Hakket kylling: 3,76 kg CO2e pr. kg
Oksekød*
Hakket oksekød: 32,51 kg CO2e pr. kg
Culotte: 45,69 kg CO2e pr. kg
Kalvekød: 50,36 kg CO2e pr. kg
Oksemørbrad: 151,95 kg CO2e pr. kg
Gris*
Skinke: 3,58 kg CO2e pr. kg
Nakkekam med svær: 3,58 kg CO2e pr. kg
Bacon: 4,80 kg CO2e pr. kg
Svinemørbrad: 5,40 kg CO2e pr. kg
Fisk og skaldyr*
Fersk laks: 9,11 kg CO2e pr. kg
Torskefilet: 9,87 kg CO2e pr. kg
Rødspætte: 9,87 kg CO2e pr. kg
Rejer: 10,52 kg CO2e pr. kg
Mejeriprodukter*
Minimælk: 0,48 kg CO2e pr. kg
Piskefløde: 2,14 kg CO2e pr. kg
Smør: 3,92 kg CO2e pr. kg
Danbo ost, 45+: 7,72 kg CO2e pr. kg
Frugt og grønt*
Agurk: 0,56 kg CO2e pr. kg
Broccoli: 0,71 kg CO2e pr. kg
Banan: 0,98 kg CO2e pr. kg
Avocado: 1,07 kg CO2e pr. kg
Brød og kolonial*
Burgerbolle: 0,74 kg CO2e pr. kg
Ris: 1,28 kg CO2e pr. kg
Pasta: 1,73 kg CO2e pr. kg
Kage: 2,15 kg CO2e pr. kg
Tilberedte/konserverede fødevarer*
Veganske schnitzler, sojabaseret: 1,7 kg CO2e pr. kg
Veganske nuggets, sojabaseret: 2,05 kg CO2e pr. kg
Veganske pølser, sojabaseret: 1,63 kg CO2e pr. kg
Falafel-fars: 1,68 kg CO2e pr. kg
*Kilde: "CONCITO (2021): Den store klimadatabase, version 1" - eller følgende versioner.