Logo

Rugbrødssandwich med kyllingepålæg, ærtepuré, bagte tomater og grillede squash

Ingredienser

Til 4 rugbrødssandwich
2 pk. sandwich kyllingeskriver med klassisk smag
8 skiver godt rugbrød

Grillede squash og bagte tomater
4-8 stk. tomater på stilk
1 tsk. æbleeddike
Olivenolie
1 tsk. sukker
Evt. lidt frisk timian
Salt og peber
1 squash

Ærtecreme
200 g optøede grønne ærter
2 spsk. god olivenolie
1/2 – 1 citronsaft
2 spsk. creme fraiche 18%
Salt og peber

Det sprøde og friske knas
1 pose frisk salatblanding 
4-8 radiser
Ærtespirer

TILBEREDNING

Halver tomater og stænk dem med lidt æbleeddike og olivenolie, krydr dem med salt, peber og timian og drys dem med lille sukker. Bag dem i ovnen ved 220 grader i 20 min.

Skær squash i tynde skiver på langs, og gril eller steg dem, til de er gyldne. Krydr dem med salt og peber og lad dem køle af.

Lav ærtecremen ved at purere ærter, olie og citronsaft sammen. Rør creme fraiche i og smag til med salt og peber.

Skyld radiser, salat og ærtespire. Radiserne skæres i tynde skiver, og kommes i koldt vand til de skal bruges.

Når tomaterne er kølet af, anrettes sandwichen. Smør rugbrødskriverne med ærtecreme, kom resten af fyldet på brødet og læg rugbrødslåget på.

 

 

Rugbrødssandwich med kyllingepålæg, ærtepuré, bagte tomater og grillede squash