Ingredienser
800 g søde kartofler
1 halv kylling (750 g)
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. tørret timian
Salt og peber
1 fed hvidløg
200 g creme fraiche
1 bundt frisk persille
100 g fetaost
1/2 granatæble
TILBEREDNING
Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Skræl søde kartofler og skær dem i brede strimler.
Læg den halve kylling i midten på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld lidt olie, salt, peber samt paprika og timian over kyllingen og smør det godt ud. Vend søde kartofler i olie, salt og peber.
Sæt det hele i ovnen i 35-40 minutter. Rør rundt i kartoflerne undervejs.
Gør granatæblet klar: del den i 4 kvarte og tag kernerne ud. Det er en fordel at gøre det i en skål med vand, så det ikke sprøjter.
Hak persillen fint. Pres hvidløg med en hvidløgspresser. Bland det med creme fraiche og halvdelen af persillen. Smag til med salt og peber.
Når kyllingen og kartoflerne er færdige, drysses der med smuldret feta, granatæblekerner og frisk persille.
Server med det samme med hvidløgsdressingen til.