Ingredienser
Kylling
1 pakke spareribs med BBQ marinade
Perlebygsalat
2 dl perlebyg
1 spsk. honning
2 spsk. citronsaft
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
1 bdt. forårsløg
4 gulerødder
100 g granatæblekerner
1 stor håndfuld krydderurter fx dild, persille, oregano
Krydderurtevafler
1 dl mælk
3 æg
1 dl havregryn
2 dl hvedemel
1 tsk. salt
1/2 dl olie
1 dl hakkede krydderurter, f.eks. persille, dild og oregano
Cremet hvidløgsdip
100 g creme fraiche 18%
1 fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
Et nip tørrede chiliflager
Salt og peber
TILBEREDNING
Kylling
Tilbered spareribs efter anvisning på emballagen.
Kog perlebyg efter anvisning på emballagen og lad dem køle af. Pisk honning, citronsaft og olivenolie sammen, hæld det over perlebyggen, bland godt og smag til. Snit forårsløgene og riv gulerødderne i strimler. Vend grøntsagerne i perlebygsalaten og drys med urter samt granatæble.
Rør mælk med æg, havregryn, hvedemel, salt og olie til en ensartet dej og vend til sidst krydderurterne i. Bag på et vaffeljern, og hold vaflerne lune indtil servering.
Rør cremefraiche samme med knust hvidløg, citronsaft og tørrede chiliflager. Smag til med salt.
Server spareribs med perlebygsalat, krydderurtevafler og cremet hvidløgsdip.