Logo

Græsk kyllingebowl med mini kyllingedeller og hjemmelavet tzatziki

2 portioner

Ingredienser

Kyllingebowl
1 pk. mini kyllingedeller 
100 g bulgur
1 stk. gul peberfrugt
1 stk. grøn peberfrugt
100 g cherrytomater
1/2 agurk
100 g fetaost
2 stk. fladbrød

Tzatziki
200 g græsk yoghurt
1/2 fed hvidløg
1/2 agurk
Salt og peber


 

 

TILBEREDNING

Start med tzatziki: Agurken skylles og rives på groft på et rivejern. Alt væske presses ud.

Bland nu revet agurk med græsk yoghurt. Hak hvidløg fint eller pres i en i hvidløgspresser og kom det i tzatziki. Smag til med salt og peber. Sæt den på køl, imens du forbereder den græske kyllingebowl

Kog bulgur efter pakkens anvisning. Skær peberfrugter ud i strimler. Varm en pande op med lidt olie. Tilsæt peberfrugter til panden. Krydr med lidt salt og peber. Vend dem godt rundt og lad dem stege til de bliver en smule bløde. Tag dem fra på en tallerken.

Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt lidt mere olie. Kom kyllingedellerne på panden. Vend dem godt rundt til de er lune og sprøde. Tag dem af panden.

Anret dine græske kyllingebowls med spinat, halverede cherrytomater, agurk skåret i skiver, den kogte bulgur, stegte peberfrugter og kyllingedeller. Drys med smuldret feta og server med lune fladbrød og tzatziki.

 


 

Græsk kyllingebowl med mini kyllingedeller og hjemmelavet tzatziki