Logo

Pastasalat med kyllingerester, bacon og hytteost

Brug dine kyllingerester evt. plukket fra en hel kylling, eller rester du har til overs fra dagen før til, en lækker pastasalat med sprøde grøntsager, ærter, ost og bacon.

Opskriften er udviklet af: Tutti_mad

 

Ingredienser

150 g pastaskruer
250 g hytteost
250 g creme fraiche
1 tsk. karry
Lidt salt og peber
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 lille rødløg
100 g gouda eller havartiost
200 g stegt bacontern
Rester af plukket kyllingekød fra hel kylling
1 kop optøet ærter
Evt. ærteskud til pynt

 

TILBEREDNING

Kog pastaskruer efter anvisning på pakken og lad dem blive helt kolde. Bland hytteost, creme fraiche, karry, salt og peber sammen og stil i køleskabet i ca. 30 minutter.

I en skål blandes peberfrugt i tern, snittet rødløg, oste skåret i tern, stegt bacon (gem lidt til at toppe med), pastaskruer og rester af plukket kyllingekød. Vend det hele godt rundt og bland nu hytteost-blandingen i.

Fordel pastasalaten i to skåle og top med bacon og ærter og evt. ærteskud hvis du har.

Tip
Der er måske en god rest pastasalat til morgendagens madpakker.

 

Pastasalat med kyllingerester, bacon og hytteost