Logo

Ovnstegte kyllingevinger, kartofler og grønt med gremolata

4 portioner

Ingredienser

2 pk. kyllingevinger
1/2 dl olivenolie
1 bdt. persille
Reven skal af en øko citron
750 g kartofler
Salt og peber
1-2 courgetter
2-3 peberfrugter
1/2 dl reven parmesanost

 

TILBEREDNING

Læg kyllingevingerne i en smurt bradepande. Bland olivenolien med halvdelen af den hakkede persille og fintrevne citronskal.

Skrub kartoflerne og skær dem i halve eller kvarte afhængig af størrelse. Krydr med salt og peber og dryp med halvdelen af krydderolien. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 20 min. Skær imens courgetter i tykke, halve skiver og peberfrugt i grove tern.

Vend grøntsagerne i resten af olien, salt og peber og læg dem ved kyllingevingerne. Bag endnu ca. 15 min. til vingerne er stegte.

Bland resten af den hakkede persille og fintrevne citronskal med parmesanost til en gremolata. Drys gremolataen hen over grøntsagerne og kartoflerne og server.

Ovnstegte kyllingevinger, kartofler og grønt med gremolata