Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt medister med rabarberkompot og kartofler med hytteost

10 personer

Ingredienser
1500 g kyllinge medister fra Danpo

Rabarberkompot
1500 g friske rabarber i 3 cm stykker
250 g sukker

Kartoffelsalat
1500 g kogte nye kartofler i halve
375 g hytteost, neutral
2,5 dl løvstikke i julienne
Reven skal af 2 usprøjtede citroner
Seasalt
Kværnet peber

Tilberedning
Steg kyllingemedisteren efter anvisning på pakken. Krydr med salt og peber.

Kom rabarber i et ovnfast fad med sukker og dæk det til med folie. Bag i ovn ved 225° C i 25 min til de er møre.

Vend de kogte kartofler med hytteost, løvstikke og citronskal.
Krydr og smag til med seasalt og frisk kværnet peber.

Server stykker af medister med kartoffelsalat og masser af lækker rabarberkompot.

Stegt medister med rabarberkompot og kartofler med hytteost