Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt medister med perlebygsalat og peberrod

10 personer

Ingredienser
1500 g kyllingemedister fra Danpo
Olie til stegning

10 dl. perlebyg
1 kg jordskokker skåret i tynde strimler eller små tern
2-3 æbler ca. 400 g. skåret i tern

Dressing
10 spsk. rapsolie
2-3 spsk. æbleeddike
2-3 spsk. æblemost
2,5 dl. groft hakket persille
2-3 spsk. fint revet frisk peberrod
Salt og kværnet peber


Tilberedning
Kog perlebyg efter anvisning på pakken.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Vend perlebyg, jordskokker, æbletern og dressing sammen.

Steg medisteren efter anvisning på pakken, skær den i portionsstykker og server med perlebygsalat.

Stegt medister med perlebygsalat og peberrod