Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt medister med forårssalat

10 personer

Ingredienser
1500 g kyllinge medister fra Danpo

Forårssalat
7,5 dl grov bulgur
375 g friske grønne asparges, skåret i skrå skiver
4-500 g feta i mindre brud
2-3 dl hakket dild
100 g soltørret tranebær
250 g friske blåbær

Dressing
5 spsk æbleeddike
2 dl oliven olie
Sea salt
4-5 tsk knust rosa peberkorn

Tilberedning
Kog bulgur efter anvisning og afkøl.

Steg medisteren efter anvisning på pakken til den er brun og sprød.

Bland afkølet bulgur med asparges, feta, hakket dild, soltørret tranebær. Pisk dressingen sammen og vend det i salaten. Smag til med ekstra salt og peber.

Inden servering kommes friske blåbær på toppen.

Stegt medister med forårssalat