10 personer
Ingredienser:
1500 g kyllinge medister fra Danpo
Olie eller smør til stegning
Blommechutney:
750 g blommer, blå eller røde
4-5 skalotteløg, groft hakket
2-3 stk chilli
10 spsk brun farin
Saften af 2-3 lime
4-5 kanel stænger
70 g frisk ingefær
4-5 spsk æbleeddike
Couscous:
7,5 dl couscous
80 g ristede pinjekerner
250 g tørret abrikoser i små tern
2-3 tsk spidskommen
Saften af 2 citroner
2 dl oliven olie
Fint salt
2-3 dl friske mynteblade, groft hakket
Tilberedning:
Skyl og halver blommerne, kom dem i en gryde med alle de øvrige ingredienser og lad det små simre i 15 min., smag til. Kan med fordel laves dagen før.
Steg medisteren efter anvisning på pakken.
Kog couscous efter anvisning og lad det køle af.
Bland pinjekerner, abrikoser, spidskommen, citronsaft, olie og mynte sammen med couscous, og lad det trække smag inden servering.
Server med stykker af medister og blomme chutney til.