Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt medister med blommechutney og couscous

10 personer

Ingredienser:
1500 g kyllinge medister fra Danpo
Olie eller smør til stegning

Blommechutney:
750 g blommer, blå eller røde
4-5 skalotteløg, groft hakket
2-3 stk chilli
10 spsk brun farin
Saften af 2-3 lime
4-5 kanel stænger
70 g frisk ingefær
4-5 spsk æbleeddike

Couscous:
7,5 dl couscous
80 g ristede pinjekerner
250 g tørret abrikoser i små tern
2-3 tsk spidskommen
Saften af 2 citroner
2 dl oliven olie
Fint salt
2-3 dl friske mynteblade, groft hakket

Tilberedning:
Skyl og halver blommerne, kom dem i en gryde med alle de øvrige ingredienser og lad det små simre i 15 min., smag til. Kan med fordel laves dagen før.

Steg medisteren efter anvisning på pakken.

Kog couscous efter anvisning og lad det køle af.
Bland pinjekerner, abrikoser, spidskommen, citronsaft, olie og mynte sammen med couscous, og lad det trække smag inden servering.

Server med stykker af medister og blomme chutney til.

Stegt medister med blommechutney og couscous