Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pandestegt medister med rødbedesalat

10 personer

Ingredienser:
1500 g kyllingemedister fra Danpo
Olie til stegning

1400 g. hele rødbeder
375 g. syltede rødbeder fra glas skåret i tern
125 g. ristede og groft hakkede hasslnøddekerner
2-3 spsk. rapsolie
2-3 tsk. æbleeddike
Salt og kværnet peber

400 g. rygeost.
2 bakker frisk karse
Rugbrød
Sennep


Tilberedning:
Kog rødbederne møre i vand i ca. 40 min. Smut derefter skindet af under koldt vand.

Skær rødbederne i grove stykker og vend dem med syltede rødbeder, hasselnødder, rapsolie, æbleeddike, salt og peber.

Steg medisteren på en pande i lidt olie og skær medisteren i portionsstykker.

Anret med rødbedesalat drysset med karse og rygeost. Server med sennep og rugbrød.

Pandestegt medister med rødbedesalat