10 personer
Ingredienser:
1000 g kyllingemedister
5-6 æbler
2 tsk. grovkornet sennep
2 spsk. hvidvinseddike
60 g sukker
Salt og peber
1 spidskål
½ dl hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
1 dl olie
Salt og peber
2 stor håndfuld baby spinat
2 dl ærter
Dild
Tilbehør:
Rugbrød
Tilberedning:
Tilbered kyllingemedister på panden i lidt olie.
Halver æblerne, fjern kernehuset og skær dem i små tern. Kom æblerne i en gryde sammen med sennep, hvidvinseddike og sukker og bring det langsomt i kog. Lad det simre under låg til æblerne er godt møre og smag til med salt og peber.
Bræk spidskålen i mindre stykker og vend det i en marinade af hvidvinseddike, sennep, olie, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min. og bland lige inden servering med spinat, ærter og plukket dild.
Server kålsalaten og medisteren sammen med æblekompot og groft rugbrød.