10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteaks
Bulgursalat
Sort hvidløgspasta
Honning
Kogt bulgur
Agurk i tern
Tomater i tern
Hakket persille
Hakket estragon
Olivenolie
Frisk citronsaft
Fetaost i tern
Sorte oliven uden sten
Grillede syltede paprika
Baby spinat
Salt og peber
Salt og krydr kyllingesteaken efter smag.
Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.
Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.
Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.
Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.