10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteak
Tomatsalsa
900 g flåede tomater
2-3 hakket løg
2-3 hakket hvidløgsfed
6 spsk. olivenolie
2-3 ts.k sukker
4-6 spsk. hvidvinseddike
3 tsk. spidskommen
2-3 ts.k chipotlepasta
5 spsk. hakket frisk koriander
Salt
Coleslaw
1,5 kg fint strimlet spidskål
4 dl. finthakket sukkerærter
4 revne gulerødder
Salt
Ca. 2 dl. mayonnaise
5 spsk. crème fraîche
Sort peber
2.3 tsk. groft spidskommen
5 spsk. fintskåret persille
Søde kartoffelstave
8-10 søde kartofler omkring 1,5 kg
Salt
5 spsk. kartoffelmel
Ca. 6 spsk. rapsolie
Salt og peber
3 spsk. olie til stegning
5 tsk anchochili-pulver
3 spsk. olie til stegning
Salt og krydr lårsteaks efter smag. Steg kyllingen på en pande i panden med skindet nedad, til skindet er sprødt - ca. 6 min. Vend og steg på kødsiden ca 1-2 min.
Tomat Salsa: Blend løg, hvidløg og olivenolie. Tilsæt krydderier, sukker og eddike. Hæld tomater i og kog det hele hurtigt op. Krydr med salt og hakket koriander. Serveres koldt eller varmt.
Coleslaw: Salt kål og gulerødderne let og pres væsken ud. Bland med mayonnaise og crème fraîche. Krydr med sort peber, spidskommen og persille.
Søde kartoffelstave: Skræl og skær kartoflerne i stave, og skyld dem i koldt vand. Krydr dem med kartoffelmel, salt, olie og læg dem i en gastrobakke, og bag dem i ovnen ved 200 °, indtil de er bløde i midten og sprøde på ydersiden. Salt om nødvendigt igen