Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingelårsteak med ristede rodfrugter

10 portioner

 

Ingredienser

10 Lårsteaks

Ristede rodfrugter

 

Kyllingelårsteak med ristede rodfrugter

Salt og krydr kyllingesteaken efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Ristede rodfrugter