10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteak
2-3 tsk. salt
8-10 ris
2 spsk. olie
2 spsk. gul karrypasta
2 spsk. karry
2 store løg
2-3 dåser kokosmælk
2-3 dl vand
5 tsk. maizena
3 store peberfrugt
250 g grønne ærter
1 tsk. salt
5 spsk. kokosmel
5 spsk. mynte
10 spsk. peanuts
Tilberedning
Læg sammenrullede lårsteaks i et fad og drys med salt. Steg dem i ovnen ca. 35 minutter ved 200°C.
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Opvarm olien i en gryde og steg karrypasta og karry ca. 1 minut. Skær løg i små tern og steg det med ca. 1 minut. Tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Rør vand med maizena og tilsæt blandingen, når saucen koger. Kog igennem under omrøring til sovsen er tyknet lidt. Skær peberfrugt i tern og tilsæt ærter samt peberfrugt til saucen. Smag til med salt.
Server lårsteaks med kogte ris og karry-kokossauce og drys med kokosmel, mynte og peanuts.
Tip: Er der er ris og lidt kylling i overskud? Det kan nemt trylles om til en lækker reste-ret til menuen dagen efter!
Steg risene på panden i lidt olie sammen med gulerod i skiver, løg i tern og ærter.
Tilsæt sammenpiskede æg og steg dem med. Skær kyllingeresterne i mindre stykker og varm det med i risretten et par minutter inden servering! Dryp evt. med soyasauce eller fishsauce, og drys med friske krydderurter eller finthakket rød chili for at få lidt ekstra smag ind i reste-retten.