Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Fyldt kyllingelårsteak med rustik tomatsalsa

10 portioner

 

Ingredienser

10 Lårsteak

Olie til stegning

Ristet skal af 2 citroner

Bønnesalat

300 g haricot verts

300 g voksbønner

300 g skåret bønner

150 g bønner

150 g sukkerærter

Tahinidressing

10 spsk. tahini

1-1½ dl olivenolie

2-3 revet hvidløgsfed

2-3 spsk. granatæblesirup

4-6 spsk. citronsaft

Salt & peber

Vand til fortynding

 

5 spsk. citronsaft

5 hakkede hvidløgsfed

9-12 spsk. olivenolie

 

2-3 tsk tørret mynte

Sesamfrø

Fyldt  kyllingelårsteak med rustik tomatsalsa

Salt og krydr lårsteaks efter smag, steg lårsteaks på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Bland hvidløg, citron og olivenolie, og læg det på toppen af lårsteaks i ovnen.

Bønnesalat: Kog bønner og ærter i letsaltet vand og lad dem afkøle i koldt vand.

Tahinidressing: Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber. Tilføj evt. vand for rette konsistens.

Del bønner og ærter midt over og bland det hele sammen med tahinidressing. Læg det ud på et fad og top med frisk mynte og sesamfrø.

Skær inden lårsteaks ud i passende stykker, drys med ristet citronskal og server.