10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteaks
10 bagekartofler
2 dl revet parmesanost
Olivenolie
Salt og peber
Tomat Salsa
6 tomater i tern
4 hvidløgsfed i tern
5 tsk. paprikapulver
4 tsk. ingefær
2 grøn chili
7 spsk. persille
2-3 spsk. limesaft
Olivenolie
Salt
Mynte Creme
5 dl. Tyrkisk yoghurt eller creme fraiche
4-5 dl. mynte
350 g feta
2-4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Salt og krydr lårsteaken efter smag.
Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.
Pande/Ovn: Steg lårsteak på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.
Pande: Steg lårsteak på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.
Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.