10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteaks
10 stk. burgerboller
Salt og krydr kyllingesteaken efter smag.
Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.
Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.
Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.
Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.
Kyllingelårsteak med skind passer perfekt i en burger, og giver en kyllingeburger med særlig saftig karakter.... At der er skind på lårsteaken gør blot det hele mere saftigt og smagfuldt.
Byg din burger op præcis som du ønsker, og server med skiveskårne kartofler eller andet tilbehør der passer til menuen - Velbekomme!