Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Pankopaneret lårsteakruller

10 portioner

 

Ingredienser

10 Lårsteaks

Blandet rissalat

Hvedemel

Æg

Panko

 

Mangoraja

Creme fraiche

Mango chutney

Purløg

Karry

Gurkemeje

Salt og peber

Pankopaneret lårsteakruller

Mangoraja: Bland creme fraiche med chutney. Hvis du vil have en sauce uden stykker, skal du piske sammen et stykke tid, inden du hælder resten i. Ellers blandes de andre ingredienser i, røres sammen og smages til med krydderier. Lad det afkøle et par timer før servering.

Knæk æggene i en skål og pisk dem sammen.

Krydr lårsteak og fold dem runde med skindet udad. Vend dem i hvedemel, derefter i æg og afslut med panko. Steg dem i ovnen ca 20 min., til de har en kernetemperatur på 70° C.

Server med mangoraja, og blandet rissalat.

- Velbekomme!