10 portioner
Ingredienser
10 Lårsteaks
Træspyd
500g skårede tomater
100g skåret rødløg
300g skårede agurker
300g romainesalat
Salt og peber
10 skiver toastbrød
2 del mayonnaise,
10 skiver bacon
Salt og krydr kyllingesteaken efter smag.
Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.
Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.
Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.
Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.
Skær lårsteak i passende skiver. Rist toastbrød, steg bacon og bland mayonnaise med Dijon sennep, smag til med salt og peber
Skyld grøntsagerne og skær i passende skiver.
Smør toastbrød med dressing og saml burgeren med lårsteak og grøntsager.
Skær sandwichen diagonal og sæt en pind igennem for at holde den sammen.
Server med pommes frites eller ovnbagte rodfrugter.
- Velbekomme!