Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Cæsar salat med ovnstegt lårsteak

10 portioner

 

Ingredienser

Lårsteak

Hjertesalat

Parmesan

Brødcroutoner

 

Cæsar dressing

Mayonnaise

Fed hvidløg

Dijonsennep

Citronsaft

Salt/peber

Creme fraiche

 

 

 

Cæsar salat med ovnstegt lårsteak

Bland mayonnaise, salt, peber, citronsaft, knust hvidløg, dijonsennep og creme fraiche sammen til en ensartet dressing og stil på køl.

Salt og krydr lårsteaks efter smag. Steg kyllingen på en pande med skindet nedad, til skindet er sprødt - ca. 6 min. Vend og steg på kødsiden ca 1-2 min.

Skær hjertesalat i 4-6 store både og grill dem kort på en pande. Læg dem på tallerken og hæld dressing ud over.

Skær den stegte kyllingelårsteak i skiver og læg hen over salaten. - Top med revet parmesan og brødcroutoner stegt i smør.

.