Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegte underlår i lakrids og sød soya med fennikel glaserede gulebeder

10 portioner

Ingredienser

2,5 kg. kyllingeunderlår
Ca. 2-3 spsk. lakridspulver
2 dl. sød soya (ketjap manis) 
½ l dl. piskefløde
1 kg. gulebeder i tynde skiver 
1 dl. balsamico 
2 dl. sirup 
½ dl. olie


Tilberedning
Klip lårene lige under "fodledet" og pres kødet ned, så benet bliver fritlagt.

Bland lakridspulver og soya sammen og vend lårene i marinaden. Stil lårene på køddelen, så benet står lige op. Hæld marinaden ved og steg i ovnen i 25-30 min. ved 180°C.

Hæld skyen fra, kog den op med fløde og server som sauce.

Rist kort gulebeder på en pande i lidt olie. Når panden er godt varm tilsættes balsamico. Lad balsamicoen reducere til den bliver sirupagtig i konsistensen. Tilsæt sirup og kog bederne let møre ved svag varme indtil siruppen tykner lidt op. Server med grøn salat eller lad retten stå som et spændende indslag til en buffet.

Stegte underlår i lakrids og sød soya med fennikel glaserede gulebeder