Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Barbeque hele kyllingelår med cheddar kartofler og majssalsa

10 portioner

Ingredienser
10 hele Danpo kyllingelår
5-7 store skrubbede kartofler
5 spsk olie
2 tsk chili krydderiblanding
175g revet cheddar
Salt, peber
5 tomater
4 forårsløg
1-2 chili
2,5 dl majskerner
2 håndfulde friske korianderblade

Tilberedning
Steg kyllingen som anvist på emballagen.
Skær kartoflerne i både og vend dem i olie.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad og drys med chilikrydderi, cheddar, salt og peber.
Bag kartoflerne sammen med kyllingen i ca. 40 min.
Hak tomaterne groft og bland med snittede forårsløg samt hakket chili uden kerner.
Bland med majskerner, krydr med salt og peber og drys med koriander.

Velbekomme.

Barbeque hele kyllingelår med cheddar kartofler og majssalsa