10 portioner
Ingredienser
20 stk. kyllingeunderlår
Timianstegte kartoffeltårne
1400 g kartofler
150 g smør
50 g parmesanost
5 spsk. finthakket, frisk timian
2½ tsk. salt
Friskkværnet peber
Sommergrøntsager
900 g friske asparges
500 g radiser
500 g jordbær
900 g sukkerærter
Tilberedning:
Pensel underlår med marinade og grill eller steg dem efter anvisning på emballagen.
Vask kartoflerne godt og skær dem i ultratynde skiver. Smelt smørret og riv parmesanosten fint. Hæld det smeltede smør over kartoflerne og vend det godt rundt, så smørret bliver fordelt på skiverne. Drys med parmesanost, frisk timian, salt og peber og vend det hele godt rundt igen. Saml nu kartoffelskiverne i tårne, hvor skiverne ligger ovenpå hinanden og stil hvert tårn i en folieform. Grill kartoffeltårnene ca. 25 min. ved indirekte varme.
Skær grønsagerne i mindre stykker og grill/steg evt. nogle af dem lige inden servering.
Server underlår med timianstegte kartoffeltårne og sommergrøntsager.