Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kylling med svampe & skalotteløg

10 portioner

Ingredienser
15 Danpo kyllingeoverlår
2 pakke bacon
20 fed hvidløg
25 små skalotteløg
1 kg svampe, gerne forskellige
Olivenolie
Salt, peber
6 timiankviste eller 2tsk tørret timian
5 laurbærblade

Tilberedning
Læg overlårene i en bakke/bradepande.
Halver baconskiverne og læg dem imellem kyllingestykkerne.
Sæt bakken i ovnen 20 min. ved 175ºC.

Pil hvidløgsfeddene og skalotteløgene.

Rens svampene og skær de største i lidt mindre stykker.
Steg hvidløg, skalotteløg og svampene et par minutter i olivenolie, og krydr med timian og laurbærblade.

Kom blandingen i bakken med kylling og bacon. Sørg for at baconstykkerne ligger øverst, så de bliver sprøde.

Steg endnu 20 min. og server med lunt brød og evt. lidt grøn salat.

Kylling med svampe & skalotteløg