10 personer
Tilberedning: Ca. 1 time
Ingredienser:
10 hele kyllingelår
Salt og peber
5 tsk. rosmarin
6 peberfrugter, gerne forskellige farver, renset
750 g cherrytomater
5 løg
5 fed hvidløg
Basilikum, evt. rød
Tilbehør:
2,5 kg små kartofler eller 700 g pasta
Tilberedning
Drys kartoflerne med salt og peber. Læg dem på bagepapir og på en bageplade. Stil dem i en kold ovn. Tænd ovnen på 225° C.Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt, peber og rosmarin.
Skær peberfrugter i grove stykker, tomater i halve og løgene i både. Hak hvidløg.Bland grøntsagerne og kom dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Læg kødet oven på grøntsagerne, og stil fadet i ovnen sammen med kartoflerne. Stegetiden er ca. 45 minutter til kødet er gennemstegt og kartoflerne er møre.
Pynt med basilikum.
Kilde: Landbrug og Fødevarer