10 personer
Ingredienser
30 Danpo stegte kyllingespyd
5 peberfrugter
500 g. speltkerner
½ dl. olie
1 spsk. citronsaft
½ dl. hakkede krydderurter f.eks. persille og purløg
Salt og peber
250 g. babysalat
30 cherrytomater
1½ dl. oliven
2½ dl. croutoner
2½ dl. kogte kikærter
250 g. friske hindbær
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Del peberfrugter i kvarte, læg dem på en bageplade med skindsiden opad og bag dem i ovnen 10-12 minutter ved 225ºC. Skindet skal blive lidt sort på overfladen, evt. sættes ovnen på grill et minut eller to til sidst. Lad peberfrugter afkøle, fjern skindet og skær dem i mindre stykker.
Kog speltkerner efter anvisning på pakken og lad dem afkøle. Rør en marinade af olie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber og hæld den over speltkernerne. Bland grillet peberfrugt i og anret på et fad.
Top op med babysalat, cherrytomater skåret i halve, oliven, croutoner og kogte kikærter. Pynt til sidst med friske hindbær og server salaten med kyllingespyd og evt. et stykke brød.