Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegte kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus og rød pesto

10 personer

Ingredienser

30 Danpo stegte kyllingespyd

Hvedekernesalat

500 g. hvedekerner

2 rødløg

2 store tomater

2 grønne peberfrugter

2½ spsk. hakket basilikum

2½ spsk. limesaft

1½-2 tsk. salt

Tzatziki

2 agurker

½ l. græsk yoghurt

5 fed hvidløg

Humus

1000 g kogte kikærter

2½ spsk. citronsaft

5 fed hvidløg

2½ spsk. olie

2 tsk. salt

Lidt spidskommen og chilipulver (efter smag)

1-1½ dl. vand

Rød pesto

2½ dl. soltørrede tomater i olie

2½ dl. mandler

1 1/4 dl. olivenolie

1½ dl. revet parmesan

Frisk basilikum til pynt

Brød

Stegte kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus og rød pesto

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem køle af. Hak rødløg, tomat og peberfrugt meget fint og bland dem i de afkølede hvedekerner sammen med finthakket basilikum og limesaft. Smag til med salt og lad salaten trække, gerne ½ time før servering.

Tzatziki: Riv agurker groft og rør det sammen med græsk yoghurt, og presset hvidløg.

Humus: Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i et dørslag. Hæld dem i en blender sammen med citronsaft, hvidløg, olie, salt, spidskommen og chilipulver og blend det godt. Juster konsistensen med vand, så humus’en bliver blød og cremet.

Rød pesto: Blend soltørrede tomater med mandler, olivenolie, parmesan og basilikum til en ensartet masse. 

Server kyllingespyd med hvedekernesalat, tzatziki, humus, rød pesto og godt brød.