10 portioner
Ingredienser
Inderfilet på spyd
30 stk. stegte kyllingespyd
Saltbagte kartofler
1400 g små kartofler
1 kg fint salt
Vandmelonsalat
½ vandmelon
500 g babyspinat
250 g feta
5 spsk. græskarkerner
Lynmarineret agurkesalat
4 agurker
4 dl. hvidvinseddike
5 spsk. lys rørsukker
2-3 tsk. salt
2-3 spsk. klippet purløg
Tilberedning
Skyl kartoflerne og læg dem i en foliebakke eller et fad, der kan tåle den høje varme fra grillen. Hæld saltet over, så kartoflerne er næsten dækket. Sæt fadet på grillen og bag kartoflerne ca.35-40 minutter til de er møre - (kan naturligvis også laves i ovnen).
Skær vandmelonen i tern og anret den på fad oven på babyspinaten. Smuldr fetaen og drys den over. Rist græskarkerne på en tør pande 2-3 minutter, køl af og hæld dem over salaten.
Skær agurkerne med en kartoffelskræller på den lange led, så de bliver lange ”baner”. Rør hvidvinseddike med rørsukker og salt, og hæld marinaden over agurkerne. Lad dem stå nogle minutter og vend dem rundt, så marinaden fordeles. Hæld marinaden fra lige inden servering og drys med klippet purløg.
Grill eller steg kyllingespyd efter anvisning på emballagen og server med saltbagte kartofler, vandmelonsalat og lynmarineret agurkesalat.