10 personer
Ingredienser:
1,2 kg Danpo hakket kyllingekød
2-3 fed hvidløg
Salt, peber
10 skiver bacon
Hvedemel
Smør eller olie til stegning
Kartoffelsalat:
1,3 kg kogte kartofler
5 dl yoghurt
2-3 tsk. akaciehonning
1 tsk. stødt spidskommen
Salt, peber
2 rødløg
2 bdt. forårsløg
1-2 bdt. purløg
1-2 bk. baby spinat
Tilberedning:
Rør kødet med knust hvidløg, salt og peber. Form kødet til 4 tournedos og bind en skive bacon omkring hver.
Kog kartoflerne, stil dem til afkøling.
Skær kartofler i mindre stykker og snit forårsløg og purløg. Rør yoghurt, akaciehonning, spidskommen, salt og peber sammen. Kom kartofler, rødløg og forårsløg i dressingen og lad det trække mindst 30 min. Smag til og drys med purløg samt baby spinat.
Vend bøfferne i hvedemel og steg dem ca. 5 min på hver side ved jævn varme på panden.
Energi pr. portion: 2505kJ (596 kcal), Protein 25% Fedt 30%, kulhydrat 44%