Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Farserede peberfrugter

10 personer

Ingredienser:
1 kg Danpo hakket kyllingefars
5 dl ris blandet med vilde ris
4 fed knust hvidløg
2 bundt frisk hakket oregano
Salt, peber
400 g feta i små tern
150 g hakkede pistacienødder
8 peberfrugter

Tilberedning:
Kog risene som anvist på pakken.
Rør kødet sammen med hvidløg, oregano, salt og peber.
Tilsæt afkølede ris, feta og pistacienødder.
Halver peberfrugterne og fjern kernerne.
Kom farsen i peberfrugterne og bag dem ca. 35 min. Ved 175°C i et smurt fad. Kom evt. lidt vand i bunden.

Tilbehør:
Salat og brød

Energi pr. portion: 2600kJ (538 kcal), protein 26% Fedt 29%, kulhydrat 45%

Farserede peberfrugter