Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Wraps med kylling og avocadocreme

10 portioner 25 min

Ingredienser

Kyllingeinderfileter eller kyllingebrystfileter 1 kg afhængig af pakkestørrelse

3 lime eller citron

Salt og peber

6 tsk olie

4-5 små friske røde chilier eller lidt chilipulver

5 velmodne avocadoer

20 spsk græsk yoghurt 0,1% eller anden mager, fast yoghurt

50 tynde, grønne asparges

2-3 røde peberfrugter

4 stk hjertesalat eller anden salat

10 -15 tortilla wraps – gerne fuldkornswraps

 

Tilbehør

1 kg tomater

 

Tilberedning

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær inderfileter igennem på langs eller skær bryst i ½- 3/4 cm tykke strimler. Vend kyllingestrimlerne i reven skal og saft af lime samt salt og peber.

Varm olien på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kødet er gennemstegt. Samlet stegetid 8-10 minutter. Tag kødet af panden og lad det afkøle en smule.

Skær chili igennem på langs og fjern kernerne. Hak chili fint. Mos avocadokødet groft med en gaffel, rør det med yoghurt og chili. Smag det til med salt og peber.

Knæk den nederste, træede del af aspargesene. Skær dem evt. igennem på langs. Giv dem et opkog i nogle få minutter, de må gerne have bid.

Lun tortillaerne som angivet på emballagen. Smør avocadocreme på tortillaerne. Læg salat, aspargesene og strimlet peberfrugt på før kyllingekødet fordeles øverst og tortillaerne rulles fast sammen.

Skær evt. tomaterne i mindre stykker.

Velbekomme!

Kilde: Landbrug og Fødevarer

Wraps med kylling og avocadocreme