10 personer
Ingredienser
10 stk. stegt kyllingefilet m/skind
Pesto
2 bundter frisk basilikum
2-3 fed hvidløg
3-4 spsk. revet parmesan
5-6 spsk. pinjekerner
2½ dl olivenolie
Pastasalat
750 g pasta penne
750 g. broccoli
Blandet grøn salat f.eks. frissé og mangold
2 dl sorte oliven
Tilberedning
Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og steg dem ca. 20 ved 175ºC til de er gennemvarme.
Rist pinjekerner på en tør pande til de får en smule farve og lad dem køle af. Blend dem med hvidløg, parmesan, frisk basilikum og olivenolie.
Kog pasta penne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Del broccoli i små buketter, og damp dem i 1 minut. Skyl derefter med koldt vand og lad dem dryppe af.
Bland pasta med pesto og broccoli buketter og anret med frissé og mangold salat samt sorte oliven.
Server kyllingefileterne med pastasalat, og evt. groft brød.