Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Kyllingepizza

10 portioner

Ingredienser

5 Danpo kyllingefileter

Pizzadej med tomatsovs

2 gule pebre

8-10 forårsløg

20-25 cherrytomater

Ca. 500 g revet ost

Oregano, paprikapulver, timian

Frisk basilikum

 

Tilberedning

Rul pizzabunden ud og læg det på bagepapir på en bageplade.

Fordel tomatsovsen på pizzabunden og dæk med ost. Gem noget af osten til at sprede ud på toppen.

Skær gul peber og forårsløg i strimler og læg det oven på, sammen med halve cherrytomater og kyllingefileter i små stykker.

Drys med rigeligt krydderi og fordel resten af osten på toppen.

Sæt pizzaen i ovnen ved 250° C i ca 10 minutter, eller til den har fået en gylden farve. Pynt med frisk basilikum.

Server gerne en salat til.

Velbekomme!

Kyllingepizza