Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Stegt filet med skind og bønnesalat

10 portioner

Ingredienser

10 stk. stegte Danpo fileter med skind

1 kg. grønne bønner

250 g. forårsløg

150 g. soltørrede oliven

100 g. soltørrede tomater

200 g. marinerede hvidløg

350 g. fetaost i blok

Basilikum

Jomfruoliven olie


Tilberedning

Steg fileterne i ovn eller på pande til de er varme.

Kog bønner og forårsløg i 3 minutter i letsaltet vand og afkøl herefter i et dørslag under rindende vand. Lad grøntsagerne afdryppe godt. Vend de kogte grøntsager med soltørrede oliven, soltørrede tomater og marinerede hvidløg. Dryp med jomfruoliven olie og pynt med fetaost skåret i rustikke tern og blade af basilikum.

Server med friskbagt brød.

Du kan naturligvis også bruge en almindelig filet uden skind til denne ret.

Velbekomme!

Stegt filet med skind og bønnesalat