10 personer
Ingredienser
10 stk Danpo kyllingefileter
Olie til stegning
4-5 chilier uden kerner
2 tsk. spidskommen
4 tsk. paprika
3 ds. kidney bønner i saltlage
4-6 spsk. appelsin- eller limesaft
Salt, peber
2 bdt. snittede forårsløg
Grov guacamole
4 avocado
4 tomater
4 spsk. limesaft
3-4 finthakkede grønne chilier uden kerner
1 bdt. frisk hakket koriander
Salt
Tilbehør
Tortilla
Tilberedning
Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt appelsinsaft og kidneybønner der er skyllet godt i koldt vand,
og lad det simre 3 min.
Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.
Grov guacamole:
Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.