Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Mexicansk chili kylling med grov guacamole

10 portioner

Ingredienser

10 stk. Danpo kyllingefileter

Olie til stegning

4-5 chilier uden kerner

2 tsk. spidskommen

4 tsk. paprika

3 ds. kidney bønner i saltlage

4-6 spsk. appelsin- eller limesaft

Salt, peber

2 bdt. snittede forårsløg

 

Grov guacamole

4 avocado

4 tomater

4 spsk. limesaft

3-4 finthakkede grønne chilier uden kerner

1 bdt. frisk hakket koriander

Salt

 

Tilbehør

Tortilla

 

Tilberedning

Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt appelsinsaft og kidneybønner der er skyllet godt i koldt vand, 
og lad det simre 3 min.

Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.

Grov guacamole: Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.

Velbekomme!

Mexicansk chili kylling med grov guacamole