Professionel

Her finder du vores forskellige professionelle fagområder.

Logo

Mexicansk chili kylling med grov guacamole

10 personer

Ingredienser
10 stk Danpo kyllingefileter
Olie til stegning
4-5 chilier uden kerner
2 tsk. spidskommen
4 tsk. paprika
3 ds. kidney bønner i saltlage
4-6 spsk. appelsin- eller limesaft
Salt, peber
2 bdt. snittede forårsløg

Grov guacamole
4 avocado
4 tomater
4 spsk. limesaft
3-4 finthakkede grønne chilier uden kerner
1 bdt. frisk hakket koriander
Salt

Tilbehør

Tortilla

Tilberedning
Skær kyllingefileterne i små tern. Svits kyllingestykkerne i olie tilsat chili, spidskommen og paprika i ca. 3 min. Tilsæt appelsinsaft og kidneybønner der er skyllet godt i koldt vand,
og lad det simre 3 min.
Smag til med salt og peber og drys med forårsløg. Server på lune tortillaer med guacamole.

Grov guacamole:
Halver tomaterne, fjern kernerne og hak tomatkødet groft. Mos avocadokødet let med en gaffel og bland med tomat, limesaft, chili og koriander. Smag til med salt og server.

Mexicansk chili kylling med grov guacamole